Gymnastik 2016/17

Familie gymnastik - Mandag kl. 16.30

Instruktør: Line J, Sofie M og Maja A

På familie-holdet sætter vi fokus på at træne børnenes grov motorik. Vi lære færdigheder i at lave kolbøtter, løbe, trille, svinge og m.m. alt dette igennem leg , godt selskab og massere af plads til at tumle på. Vi har fase rutiner, men bliver også inspireret af børnenes opfindsomhed.

Pris 390 kr

Spillopper - Ældste gruppe i børnehaven til 0. kl. Onsdag kl. 16.00

Instruktør: Dan J, Karen Marie B.

RYTMISK: Vi skal lege, lege, lege og have det rigtigt sjovt. I leg og bevægelser til musik, vil vi gerne kunne opnå, en grundforståelse inden for gymnastik, med f.eks. armsving, forlæns og baglæns sving med begge arme, samtidigmed de bøjer i knæene i takt til svingene, samt det at holde armen strakt under svingøvelserne. Der skal hoppes, såsom gadedrenge hop og et ben, vi vil også arbejde med at sætte de forskellige bevægelser sammen til små serier, dog med hjælp fra træneren:-) men vi skal også lege:-)

SPRING: Vi skal arbejde videre, der hvor gymnasten er, men giver den lige en tand op ift. udfordringer. Vil skal stå på hovedet og hænder, forlæns og baglæns ruller, starte op med vejrmøller, ophop samt forskellig slags løb.

Pris 390 kr.

Powermix - 1.- 4. kl. Onsdag kl. 16.45

Instruktør: Julie, Maja og Sofie

RYTMISK:Gymnasterne skal kunne holde takten, uden hjælp fra trænerne. Træne basic øvelser fx fejesving, møllesving. De skal præver selv at tænke gymnastik, ved selv at sammensætte øvelser til sekvenser. Vi starter også med kendskab til redskaber i rytmisk sammenhæng.

SPRING: Holdet skal arbejde med div. Spring både på airtrak og trampolin fx overslag, vejrmøller, araber spring men også rotation med og uden skrue. En gang imellem vil Thomas og jeg tage drengene alene og lave noget sjovt og vildt så de får prøvet nogle kræft/grænser af.

Pris 435 kr.

JuniorMix/Parkour - fra 5. kl. Onsdag

Instruktør: Martin, Karoline P og Silje M

RYTMISK: I løbet af året skal vi til at fokusere på mere avanceret bevægelser og følelserne i bevægelserne. Vi kommer til at sætte mere fokus på fornemmelser og fortolkning af musik i bevægelser. Der kommer mere fokus på isoleret bevægelser fx brystkasse, håndled og albueled. Der skal også arbejdets med spring over gulv.

SPRING: Fokus på at udvikle den enkelte gymnast. Vi vil arbejde med springsekvenser på minitrampolin og banespring. Enkelt og dobbeltroterende spring samt skrue, med fokus på højde og rotation. På bane bliver der øvet forlæns og baglæns spring som fx kraftspring, salto, araber, flik og baglæns salto.

Holdet har sin egen Facebook gruppe: SVIF Junior Mix, der kan i følge og se bl.a. Tur til springcenter, weekend træning samt datoer på opvisninger

Pris 500 kr

 

 

Hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring